نوشته‌ها

شرایط اخذ فوری پاسپورت ترکیه

اخذ فوری پاسپورت ترکیه که امروز در روزنامه رسمی کشور منتشر شد میسر شد و شرایط آسان شد.
شرایط لازم برای کسب حق شهروندی ترکیه برای اتباع خارجی تسهیل شد:

با افتتاح سپرده بانکی:

بر این اساس اخذ فوری پاسپورت ترکیه برای کسانیکه که در ترکیه اقدام به سرمایه‌ گذاری مستقیم حداقل با مبلغ ۵۰۰ هزار دلار و یا معادل آن به لیره ترک کنند فراهم شده.
برای دریافت امتیاز شهروندی در ترکیه، میزان حداقل سپرده گذاری سه ساله در بانک های کشور از ۳ میلیون دلار به ۵۰۰ هزار دلار آمریکا کاهش یافت.

با خرید ملک:

به اتباع خارجی که در ترکیه اقدام به سرمایه‌گذاری به صورت غیر منقول و ملکی با مبلغ ۲۵۰ هزار دلار و یا معادل آن به لیره ترک کنند نیز حق شهروندی اعطا می شود.

قبلا حداقل بهای خرید املاک و مستغلات در ترکیه در راستای اخذ حق تابعیت کشور از سطح ۱ میلیون دلار آمریکا به ۲۵۰ هزار دلار کاهش یافت.

با ثبت شرکت و سرمایه گذاری:

همچنین شرط ایجاد اشتغال برای ۱۰۰ شهروند ترک جهت دریافت حق شهروندی ترکیه به ۵۰ نفر تغییر کرد.
برای دریافت امتیاز شهروندی در ترکیه، میزان حداقل سپرده گذاری سه ساله در بانک های کشور از ۳ میلیون دلار به ۵۰۰ هزار دلار آمریکا کاهش یافت.
نکته: این قوانین عمدتا به متقاضیانی مربوط می‌شود که قصد دارند از طریق سرمایه‌گذاری یا خرید ملک شهروندی ترکیه را کسب کنند.

اقامت دائم ترکیه

نقطه قابل توجه در امر اخذ اقامت دائم ترکیه این است که نوع اقامت هیچگاه در یک مرحله صادر نمی گردد.

پس از طی حداقل سه سال و پس از تمدیدهای شش ماه یا سالانه اقامت که با استعلام سوابق شما از پلیس و سایر ارگانهای ترکیه در زمان طی این دوران در ترکیه همراه خواهد بود، امکان پذیر خواهد بود.

شرایط دریافت

  1. کسانی که برای این نوع اقامت اقدام می نمایند باید از سلامت روحی و جسمانی برخوردار باشند.
  2. سابقه هیچ بیماری خاصی نداشته باشند.
  3. باید از توانایی مالی خوبی برای خود و خانواده خود برخوردار باشند.

راه های دریافت اقامت دائم ترکیه

برای اقامت دائم در ترکیه فعلا ۳ راه وجود دارد:

  1. اقامت ترکیه از طریق ازدواج : زمانیکه شما با یک شهروند ترکیه ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن ۳ سال از ۵ سال درخواست اقامت دائم را نمایید.
  2. اقامت از طریق سرمایه گذاری : با ثبت شرکت و فعالیت در ترکیه شما می توانید پس از ۵ سال اقامت دائم ترکیه را بدست آورید.
  3. خرید ملک زیر ۲۵۰ هزار دلار : با خرید ملک زیر ۲۵۰ هزار دلار در مدت ۵ سال اقامت دائم دریافت کنید.

نکته: در صورتی که از طریق ازدواج با فردی که دارای پاسپورت و ملیت ترکیه است برای اقامت اقدام می کنید چند نکته باید رعایت گردد. ازدواج صوری نباشد حتی المقدور مدارکی جهت اثبات صوری نبودن ازدواج بایستی ارائه گردد فردی که با آن ازدواج می کنید پناهنده ترکیه  نباشد. 

نکته: در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت ۵ سال برای کسب اقامت الزامی می باشد. اقامت از طریق استخدام رسمی و پرداخت بیمه توسط کارفرما : در صورتی که شما ۵ سال بطور مداوم بطور رسمی مشغول به کار باشید پس از ۵ سال اقامت کاری شما به اقامت دائم تبدیل خواهد شد. ما امکان استفاده از این روش را نیز برای شما فراهم می آوریم.

اقامت کاری

شرط لازم و کافی برای اینکه شما بتوانید اقامت کاری ترکیه را از طریق استخدام بدست آورید:

شرایط دریافت:

  1. ثبت شرکت و استخدام افراد ترک و یا پرداخت بیمه ۵ فرد ترک.
  2. داشتن تخصص مورد نیاز برای کشور ترکیه.
  3. استخدام در شرکت های خصوصی و دولتی.

نکته :در حال حاضر شانس یافت کار در کشور ترکیه برای فرد ایرانی بسیار کم است.

نکته: اقامت دائم ترکیه و پاسپورت به کسانی که ۵ سال سابقه کاری دائم در ترکیه داشته باشند و بیمه آنها به طور مستمر توسط خودشان یا کارفرما پرداخت شود.

دریافت با ثبت شرکت:

داشتن شرکت فعال در ۵ سال و پرداخت بیمه برای ۵ فرد ترک به طور سالیانه و مرتب بدون وقفه.

اقامت دانشجویی

مراحل گرفتن اقامت دانشجویی:

  1. اخذ پذیرش از یکی از دانشگاههای ترکیه
  2. ارائه مدارک مورد درخواست دانشگاه از قبیل TOMER, IELTS, TOEFL, … (هر دانشگاه متفاوت می باشد، الزامی می باشد.)
  3. پس از اخذ پذیرش از دانشگاههای ترکیه ، اداره امنیت به شما اقامت دانشجویی ترکیه با اعتبار یکساله می دهد و تا زمان اتمام تحصیل قابل تمدید می باشد.

اقامت توریستی ترکیه

اقامت توریستی ترکیه طبق قانون جدید مهاجرتی ترکیه، مدت این اقامت از ۶ ماه به یک سال افزایش یافته است.

در حال حاضر ارزانترین و سهل الوصول ترین نوع اقامت ترکیه محسوب می شود.

نکته: کارت اقامت توریستی ترکیه به نام شما و شماره ی ملی موقت کشور ترکیه که معمولا با عدد ۹ شروع می گردد صادر می شود.

نکته: که با این شماره شما از تمام حقوق شهروندی ترکیه به غیر از رای دادن برخوردار می گردید.

اقامت توریستی ۱ ساله قابل تمدید می باشد و پس از دریافت کارت اقامت افراد می توانند.

از مزایای اقامت توریستی ترکیه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. افتتاح حساب بانکی بین المللی شامل لیر،دلار،یورو و پوند و غیره (دریافت ویزا کارت و مستر کارت) و استفاده از اینترنت و موبایل بانک در سرتاسر دنیا
  2. استفاده از خدمات آموزشی رایگان
  3. استفاده از خدمات درمانی رایگان
  4. خرید خودرو به نام خود شخص
  5. استفاده از خدمات شهرداری ISMEK (کلاس های آموزشی و …)
  6. استفاده از اپلیکیشن های داخل ترکیه
  7. استفاده از سایت دولت الکترونیک ترکیه E-Devlet
  8. استفاده از کارگوهای بین المللی و پست ترکیه PTT

نمونه کارها