نوشته‌ها

شرایط اخذ فوری پاسپورت ترکیه

اخذ فوری پاسپورت ترکیه که امروز در روزنامه رسمی کشور منتشر شد میسر شد و شرایط آسان شد.
شرایط لازم برای کسب حق شهروندی ترکیه برای اتباع خارجی تسهیل شد:

با افتتاح سپرده بانکی:

بر این اساس اخذ فوری پاسپورت ترکیه برای کسانیکه که در ترکیه اقدام به سرمایه‌ گذاری مستقیم حداقل با مبلغ ۵۰۰ هزار دلار و یا معادل آن به لیره ترک کنند فراهم شده.
برای دریافت امتیاز شهروندی در ترکیه، میزان حداقل سپرده گذاری سه ساله در بانک های کشور از ۳ میلیون دلار به ۵۰۰ هزار دلار آمریکا کاهش یافت.

با خرید ملک:

به اتباع خارجی که در ترکیه اقدام به سرمایه‌گذاری به صورت غیر منقول و ملکی با مبلغ ۲۵۰ هزار دلار و یا معادل آن به لیره ترک کنند نیز حق شهروندی اعطا می شود.

قبلا حداقل بهای خرید املاک و مستغلات در ترکیه در راستای اخذ حق تابعیت کشور از سطح ۱ میلیون دلار آمریکا به ۲۵۰ هزار دلار کاهش یافت.

با ثبت شرکت و سرمایه گذاری:

همچنین شرط ایجاد اشتغال برای ۱۰۰ شهروند ترک جهت دریافت حق شهروندی ترکیه به ۵۰ نفر تغییر کرد.
برای دریافت امتیاز شهروندی در ترکیه، میزان حداقل سپرده گذاری سه ساله در بانک های کشور از ۳ میلیون دلار به ۵۰۰ هزار دلار آمریکا کاهش یافت.
نکته: این قوانین عمدتا به متقاضیانی مربوط می‌شود که قصد دارند از طریق سرمایه‌گذاری یا خرید ملک شهروندی ترکیه را کسب کنند.

اقامت دائم ترکیه

نقطه قابل توجه در امر اخذ اقامت دائم ترکیه این است که نوع اقامت هیچگاه در یک مرحله صادر نمی گردد.

پس از طی حداقل سه سال و پس از تمدیدهای شش ماه یا سالانه اقامت که با استعلام سوابق شما از پلیس و سایر ارگانهای ترکیه در زمان طی این دوران در ترکیه همراه خواهد بود، امکان پذیر خواهد بود.

شرایط دریافت

  1. کسانی که برای این نوع اقامت اقدام می نمایند باید از سلامت روحی و جسمانی برخوردار باشند.
  2. سابقه هیچ بیماری خاصی نداشته باشند.
  3. باید از توانایی مالی خوبی برای خود و خانواده خود برخوردار باشند.

راه های دریافت اقامت دائم ترکیه

برای اقامت دائم در ترکیه فعلا ۳ راه وجود دارد:

  1. اقامت ترکیه از طریق ازدواج : زمانیکه شما با یک شهروند ترکیه ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن ۳ سال از ۵ سال درخواست اقامت دائم را نمایید.
  2. اقامت از طریق سرمایه گذاری : با ثبت شرکت و فعالیت در ترکیه شما می توانید پس از ۵ سال اقامت دائم ترکیه را بدست آورید.
  3. خرید ملک زیر ۲۵۰ هزار دلار : با خرید ملک زیر ۲۵۰ هزار دلار در مدت ۵ سال اقامت دائم دریافت کنید.

نکته: در صورتی که از طریق ازدواج با فردی که دارای پاسپورت و ملیت ترکیه است برای اقامت اقدام می کنید چند نکته باید رعایت گردد. ازدواج صوری نباشد حتی المقدور مدارکی جهت اثبات صوری نبودن ازدواج بایستی ارائه گردد فردی که با آن ازدواج می کنید پناهنده ترکیه  نباشد. 

نکته: در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت ۵ سال برای کسب اقامت الزامی می باشد. اقامت از طریق استخدام رسمی و پرداخت بیمه توسط کارفرما : در صورتی که شما ۵ سال بطور مداوم بطور رسمی مشغول به کار باشید پس از ۵ سال اقامت کاری شما به اقامت دائم تبدیل خواهد شد. ما امکان استفاده از این روش را نیز برای شما فراهم می آوریم.

اقامت کاری

شرط لازم و کافی برای اینکه شما بتوانید اقامت کاری ترکیه را از طریق استخدام بدست آورید:

شرایط دریافت:

  1. ثبت شرکت و استخدام افراد ترک و یا پرداخت بیمه ۵ فرد ترک.
  2. داشتن تخصص مورد نیاز برای کشور ترکیه.
  3. استخدام در شرکت های خصوصی و دولتی.

نکته :در حال حاضر شانس یافت کار در کشور ترکیه برای فرد ایرانی بسیار کم است.

نکته: اقامت دائم ترکیه و پاسپورت به کسانی که ۵ سال سابقه کاری دائم در ترکیه داشته باشند و بیمه آنها به طور مستمر توسط خودشان یا کارفرما پرداخت شود.

دریافت با ثبت شرکت:

داشتن شرکت فعال در ۵ سال و پرداخت بیمه برای ۵ فرد ترک به طور سالیانه و مرتب بدون وقفه.

اقامت دانشجویی

مراحل گرفتن اقامت دانشجویی:

  1. اخذ پذیرش از یکی از دانشگاههای ترکیه
  2. ارائه مدارک مورد درخواست دانشگاه از قبیل TOMER, IELTS, TOEFL, … (هر دانشگاه متفاوت می باشد، الزامی می باشد.)
  3. پس از اخذ پذیرش از دانشگاههای ترکیه ، اداره امنیت به شما اقامت دانشجویی ترکیه با اعتبار یکساله می دهد و تا زمان اتمام تحصیل قابل تمدید می باشد.

اقامت توریستی ترکیه

اقامت توریستی ترکیه طبق قانون جدید مهاجرتی ترکیه، مدت این اقامت از ۶ ماه به یک سال افزایش یافته است.

در حال حاضر ارزانترین و سهل الوصول ترین نوع اقامت ترکیه محسوب می شود.

نکته: کارت اقامت توریستی ترکیه به نام شما و شماره ی ملی موقت کشور ترکیه که معمولا با عدد ۹ شروع می گردد صادر می شود.

نکته: که با این شماره شما از تمام حقوق شهروندی ترکیه به غیر از رای دادن برخوردار می گردید.

اقامت توریستی ۱ ساله قابل تمدید می باشد و پس از دریافت کارت اقامت افراد می توانند.

از مزایای اقامت توریستی ترکیه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. افتتاح حساب بانکی بین المللی شامل لیر،دلار،یورو و پوند و غیره (دریافت ویزا کارت و مستر کارت) و استفاده از اینترنت و موبایل بانک در سرتاسر دنیا
  2. استفاده از خدمات آموزشی رایگان
  3. استفاده از خدمات درمانی رایگان
  4. خرید خودرو به نام خود شخص
  5. استفاده از خدمات شهرداری ISMEK (کلاس های آموزشی و …)
  6. استفاده از اپلیکیشن های داخل ترکیه
  7. استفاده از سایت دولت الکترونیک ترکیه E-Devlet
  8. استفاده از کارگوهای بین المللی و پست ترکیه PTT
اطلاعات خرید ملک در ترکیه

اطلاعات خرید ملک در ترکیه

اولین قدم

اولين قدم خريد را شما در كشور ايران بر خواهيد داشت و با مشاهده دهها گزینه فروش در لیست املاک هفت مهر و پس از كسب اطلاعات خرید ملک در ترکیه و انتخاب پروژه مورد نظرتان، از طريق سايت، ايميل، تماس تلفني يا حضوري، يك سفر چند روزه به شهر مقصد در تركيه را تدارك خواهيد ديد .

بهتر است حداقل یک هفته قبل از عزيمت، ما را از تاريخ مسافرت، زمان حضورتان در شهر و آدرس و مشخصات محل اقامتتان و ساير اطلاعات سفرتان كه از شما سوال خواهد شد، مطلع نمایید .

  • قدم اول شما در ترکیه، حضورتان در دفتر شرکت با هماهنگی و تعیین وقت قبلی و دریافت اطلاعات خرید ملک در ترکیه می باشد . آدرس دفتر شرکت در بخش درباره ما و تماس با ما قید شده است . در مورد انتخاب مناسبترین مسیر به دفتر از محل اقامتتان با کادر فارسی زبان ما هماهنگ خواهید شد و در صورت نیاز پرسنل ما بدنبال شما می آیند . شما یک جلسه یک ساعته با کارشناس و مشاور املاک شرکت در دفتر این شرکت خواهید داشت و ایشان پس از دریافت اطلاعاتی نظیر گزینه انتخابی شما، هدف از خرید ، سلیقه های شخصی شما، زمانبندی پرداخت مبلغ خرید و … راهنمایی ها و اطلاعات ضروری در امر خرید را با شما مطرح خواهند کرد . ( این اطلاعات نقش بزرگی در تصمیمات شما خواهد داشت ).
  • باتفاق نماینده شرکت از پروژه مورد نظر یا خانه دست دوم مطابق شرایط شما بازديد خواهید نمود ( اين بازديد ممكن است شامل چند پروژه نیز بشود ).
  • مرحله بعدي رزرواسيون واحد مورد پسند است كه معمولا با پرداخت حدود ۳۰۰۰ دلار بيعانه ( اين مبلغ در هر پروژه متفاوت است ) انجام ميشود .
  • بعد از انتخاب خانه جدیدتان، شما یك قرارداد جدید با شركت سازنده امضا می کنید. این قرارداد به صورت قانونی بسته میشود و هر دو طرف قرارداد می توانند اقدام به اقامه دعوی بر اساس قوانين حقوقي تركيه نمایند. از تاریخ امضا ، این ملك مشمول قوانین میراث در تركيه شده و ملك حتي بدون اخذ سند مالكيت رسمي، به وراث مالك منتقل مي شود. ( در صورت دست دوم بودن ملک، قرارداد در دفتر شرکت ما و با امضای قولنامه رسمی و اخذ تضمینات رسمی از فروشنده در قبال دریافت مبلغ بیعانه انجام میشود ).
  • تیم ما شما را به اداره مالیات برده و شما یك كد ثبت مالیاتی دریافت می کنید که برای سند مالکیت و حساب بانكی (چنانچه شما مایل به افتتاح آن باشید) لازم است.
  • ما همچنین با شما به یك مشاور قانونی مراجعه خواهیم كرد كه كپي پاسپورت شما را ترجمه خواهد كرد و سپس به یک دفتر اسناد رسمی برای تایید ترجمه خواهیم رفت.
  • شركت سازنده به عنوان فروشنده ،در دفتر ثبت املاك در (مركز ناحیه) درخواست سند مالکیت خواهد كرد. زمانی كه ما تاییدیه درخواست را گرفتیم شما دو انتخاب خواهید داشت:

پس از اتمام کار:

ما به شما اطلاع خواهیم داد كه مدارك به نام شما منتقل شده است و شما می توانید به تركيه آمده و سند مالکیت را امضا کنید.

اگر بخواهید می توانید به یك مشاور حقوقی (وكیل) یا ما وكالت بدهید كه در دفتر ثبت املاك به جای شما امضا كرده و هنگامی كه برای شما مساعد باشد برای گرفتن سند به ترکیه بیایید.

تبریک ، شما مالك قانونی ملك هستید و می توانید آن را اجاره داده یا مجددا بفروشید .

 

ما بعلت بهره مندی از کادر حقوقی و وکیل شخصی، خدمات ویژه ای را برای خریداران در نظر گرفته ایم . جهت اطلاع با ما در تماس باشید.